Nechť toto fórum sdružuje informace a lidi. Nechť je prospěšné všem, kteří hledají informace o ukulele banjo.
Nejste přihlášen(a)
S finančních důvodů jsem nucen prodat své baryton uke banjo - nástroj od Rosti Čapka, typ s rezonátorem. Blána Remo, k nástroji je zakázkově dělané pevné pouzdro a druhé zakázkově dělané kvalitní polstrované pouzdro. Cena za vše 20.000,-Kč, další info na telefonu 737 414 937. Můžu poslat foto, nástroj však pouze osobní převzetí. Vláďa
Není to škoda, Vláďo? Nedalo by se to vyřešit jinak?
Ahoj Patriku, dalo, stačilo by tučnější konto v bance :o)) Radost z toho vůbec nemám ale bohužel jsou občas důležitější věci než koníček.
A jsem tu taky. Prodávám sopránové ukulele, překlížka, neznačkové. Slušně naladitelné, překvapivě hlasité. Ladění: A-E-C-G. Vzhledem ke kvalitě zvuku za 800,- Kč.
Pavel
Tak už je ukulele prodáno. Jsem rád, že na něj zas někdo bude hrát. No vida, a ještě to oznamuju ve verších.
A jdu zase cvičit na Samicka. Je to určitě "koncert", pan Fila tomu moc nehoví. Jen když to hraje!
Ahoj, Pavel
Ví někdo, kde by se daly sehnat prstýnky na uke banjo?
Jarda
O prstýnkách na uke-banjo jsem ještě neslyšel. Pokud nutně potřebuješ prstýnky, kup si běžné na pětku. Ahoj, Pavel
No jasně. Prstýnky se prodávají v různých sílách plechu. Nejprve jsem na uke-banjo koupil ty nejslabší (kvůli nylonovým strunám), ale jsou to papírky. Tak jsem koupil o kousek silnější a jsem s nimi spokojený, struny netrhají a zvuk je bezva :o)